Je doelen bereiken met een bullet journal

20 februari 2019
Als er iemand van lijstjes, planningen en overzichten houdt ben ik het wel. Een bullet journal is dan ook een perfecte combinatie tussen die drie. Toch ben ik nog nooit een bullet journal begonnen, omdat het me nogal veel gedoe leek. Elke maand weer een nieuw overzicht maken en nieuwe ‘trackers’ maken. Ik heb al genoeg digitale planningsoverzichten en zag er niet echt de toegevoegde waarde in.

Toch bleef ik nieuwsgierig en besloot het toch een kans te geven, maar dan wel op mijn manier. Mijn bullet journal gebruik ik niet om mijn planning en to do’s in bij te houden, maar vooral om de voortgang van mijn doelen op een leuke manier te kunnen bijhouden. Ik gebruikte altijd al de app Strides voor het bijhouden van mijn doelen, maar was toe aan iets wat er aantrekkelijker en minder saai uitzag. Dus begon ik een bullet journal!

In de video hieronder laat ik je zien welke ‘trackers’ (hiermee houd je je doelen bij) ik gebruik en hoe ik ze heb vormgegeven.

Gebruiken jullie een bullet journal? En gebruiken jullie ‘m zoals ‘het hoort’ of ook op je eigen manier? Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen!

Liefs FemkeGerelateerde artikelen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.