DIY feestdecoratie

Inspiratie: DIY feestdecoratie

Hoera, ik ben bijna jarig! Dat betekent natuurlijk ook dat het huis feestelijk versierd moet worden. Vroeger deden mijn ouders dat de avond ervoor altijd stiekem. Als ik de volgende ochtend dan beneden kwam hing de hele kamer vol slingers. Dan voelde ik me meteen jarig! Helaas kan ik mijn vriend nog niet zo gek krijgen, dus dan doe ik het gewoon lekker zelf!

Het leven is een feest, je moet alleen zelf de slingers ophangen.

Klopt! Normaal gesproken hang ik wat slingers en ballonnen op en is dat het wel. Dit jaar heb ik zin om er wat meer werk van te maken. Maar wat dan? Gelukkig staat Pinterest vol met leuke feestelijke decoraties. Ik heb leuke DIY feestdecoratie voor je verzameld, kijk je mee?DIY feestdecoratie | glitter jaartal of leeftijd prikkers

bron onbekend


DIY feestdecoratie | slinger cake toppers, taart slingers

bron onbekend

Feestelijk ziet het er zo uit hè!? 🙂 Op mijn Pinterest bord vind je nog meer inspiratie voor feest decoratie. Ik vind de ballonnen met confetti en cocktailprikkers erg tof! Ik denk dat ik die ga uitproberen dit jaar, het ziet er heel leuk uit en is met weinig moeite in elkaar te knutselen. Die happy birthday slinger vind ik trouwens ook erg leuk, misschien dat ik die ook nog wel ga maken :). Als ik mijn decoratie af heb zal ik het zeker showen op Instagram!

Wat doen jullie met versieringen op je verjaardag? Een paar slingertjes of pakken jullie het groter aan?

Liefs Femke

bron header afbeelding: Stocksnap

About the Author:

Hoi, ik ben Femke! Ik ben een grafisch ontwerper met een passie voor creatief ontworpen producten, lange wandelingen en een goed boek. Op dit blog laat ik al mijn passies samenkomen in mijn zoektocht naar creativiteit. Meer weten?

8 thoughts on “Inspiratie: DIY feestdecoratie

 • Jesse en Desiree28 september 2017 at 18:53

  Wat ik al tegen je zei, leuke inspiratie voor een volgend feestje! Erg creatief

  Reply
  • Femke30 september 2017 at 13:21

   Dankjewel! Ik vind het ook erg leuk om te doen :).

   Reply
 • Eline4 november 2017 at 13:41

  Hoi Femke, wat een super leuke blog!
  Mocht je nog meer inspiratie/ideeën of feestdecoratie zoeken… Op mijn webshop vind je een leuk assortiment van o.a. Delight Department met hele leuke feestdecoratie en vind je er ook originele cadeaus! http://www.casa-lien.nl 🙂

  Reply
  • Femke6 november 2017 at 13:14

   Hoi Eline, wat leuk om te horen! En bedankt voor de tip, ik zal eens een kijkje nemen.

   Reply
 • Brianne4 april 2019 at 11:27

  Hoi Femke, wat een leuk blog. Ik en mijn kinderen houden van knutselen. Zelf hebben wij binnenkort een kinderfeest met als thema hawaii. Heb jij nog leuke tips om te maken? Wij hebben al enkele hawaiislingers besteld https://www.e-carnavalskleding.nl/hawaii-kleding/hawaii-slinger/ maar wij zoeken nog andere leuke decoratie voor in de tuin en wellicht voor bij het eten en drinken. Heb jij tips?

  Reply
  • Femke10 april 2019 at 19:58

   Hallo Brianne, bedankt voor je compliment! En wat leuk een feest met een Hawaii thema. Je zou de glazen bijvoorbeeld een hula rokje kunnen geven, fruitige onderzetters kunnen maken van strijkkralen. Ballonnen zou je kunnen opleuken met uit groen papier geknipte bladeren. Ik haal mijn inspiratie vaak van Pinterest, als je daar zoekt op hawaii party kom je nog veel meer leuke ideeën tegen. Veel plezier met het voorbereiden!

   Reply
 • Astrid10 april 2019 at 08:46

  Hi Femke wat een leuke ideeen!

  Reply
  • Femke10 april 2019 at 19:41

   Bedankt Astrid!

   Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.