Happy new year!

4 januari 2017

Gelukkig nieuwjaar allemaal! Hebben jullie een leuk oud & nieuw gehad? Ik had een heerlijk relaxte oudjaarsavond bij vrienden thuis. Lekker spelletjes gedaan en natuurlijk de Top2000 geluisterd ;). Het was de afgelopen weken wat stiller op mijn blog, maar vanaf deze week wil ik me weer gaan storten op het maken van mooie artikelen voor jullie! In deze post neem ik je nog even mee naar 2016 en de leuke dingen die in 2017 op me staan te wachten!

Bye 2016

hoogtepunten mei
maandoverzicht november | Print & Inspire event Drukwerkdeal.nl
Maandoverzicht november | Verhuischaos
 • 2016 was natuurlijk hét jaar waarop ik dit blog begon! Ik vindt het erg leuk om met mijn blog bezig te zijn en krijg er enorm veel energie van.
 • Samen met mijn vriend kocht ik een nieuwbouwhuis. Op dit moment staan de eerste muren en begint het een beetje op een huis te lijken. Nog erg gek om te bedenken dat we daar over (hopelijk) een half jaar wonen!
 • In augustus liepen we in Zweeds Lapland de Fjällräven Classic. Een enorm bijzondere ervaring, die ik graag nog eens over zou doen! Niet persé deze zelfde tocht, maar een soortgelijke wandeling lijkt me erg tof.
 • Op werkgebied had ik ook een enorm leuk hoogtepunt: ik mocht namelijk de aankleding en vormgeving doen van het Print & Inspire Event. Een uitdaging, maar een enorm toffe ervaring waar ik echt heel veel van (en over mezelf) heb geleerd!
 • 2016 eindigde toch wel een beetje bitterzoet. We zaten volop in de verhuizing, tussen de dozen met op een gegeven moment alleen nog een campingsetje en veldbedden als meubels. Maar op 31 december konden we dan toch echt voor de laatste keer de deur van onze huurwoning dichttrekken. Het blijft een beetje gek om te bedenken dat we daar nooit meer terug komen.

Hello 2017!

 • 2017 staat vooral in het teken van ons nieuwe huis. Erg spannend en ik kan niet wachten tot we de sleutel in ontvangst mogen nemen!

Omdat een nieuw jaar zonder doelen niet compleet is heb ik er een paar bedacht. Geen dingen waar ik mee wil stoppen, maar vooral dingen die ik méér wil gaan doen.

 • Meer Instagrammen! Ik vergeet altijd momenten te fotograferen voor Instagram. Ik denk altijd na het moment pas “Oh, dit was leuk voor Instagram geweest”…
 • Vorig jaar liepen we de Fjällräven Classic, daarom hebben we als training ook veel mooie wandelingen in Nederland gemaakt. In totaal heb ik vorig jaar 512 kilometer gelopen, het zou leuk zijn als ik daar overheen ga dit jaar!
 • Meer bloggen! Niet zozeer meer blogs per week (al lijkt me dat heel leuk), maar vooral betere blogs maken. Meer DIY, meer tips en misschien dat ik ook nog een keer aan video ga beginnen. En vooral: vooruit plannen!

Ik wil jullie enorm bedanken dat jullie mijn blogs lezen! Want een blog mét echte lezers is nog leuker dan zo maar een beetje wat kletsen op een blogje. Ik wens jullie een topjaar toe, waarin al jullie wensen en dromen werkelijkheid mogen worden :).

Bron headerfoto: Pexels

Liefs FemkeGerelateerde artikelen

4 Reacties

 1. Sanne

  Spannend zeg een nieuw huis! En mooie doelen voor het nieuwe jaar, happy 2017 🙂

  Antwoord
  • Femke

   Heel spannend! Dankjewel, jij ook een fijn 2017! 🙂

   Antwoord
 2. Denise

  Wat mooi is 2016 voor je geweest! Op naar de mooie dingen van 2017! En ik herken het helemaal: vergeten foto’s te plaatsen op instagram, haha.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.