Femke blogt 2 jaar! (+ winactie)

11 april 2018
Het is feest, want Femke blogt bestaat deze week alweer 2 jaar! Aan de ene kant voelt het alsof mijn blog altijd al bestaan heeft, maar aan de andere kant voelt ook nog maar zo kort. Zeker als ik kijk hoe hard mijn blog groeit in eigenlijk maar zo’n korte tijd. En daar ben ik best trots op!

 

Terugblik en wat cijfertjes

Je zult je dan vast afvragen waar ik dan zo trots op ben. Daarom heb ik wat cijfers verzameld om met jullie te kunnen terugblikken.

En er zit nog steeds een stijgende lijn in het aantal bezoekers dat mijn site weet te vinden. De laatste paar maanden komen er gemiddeld 1500 bezoekers op mijn blog. Dat vind ik echt bizar veel. Super leuk om te zien dat wat ik maak ook gewaardeerd wordt.

Bedankt!

Want zonder jullie zou mijn blog een van de zovelen zijn die rondzwerft op het internet. Dat jullie de tijd nemen om mijn blogs te lezen, zo af en toe een reactie achter te laten en hopelijk te laten inspireren is mij echt heel veel waard. Echt heel erg tof!

Wie jarig is trakteert

Daarom heb ik een leuk creatief pakketje gemaakt die je kan winnen! Daarin zit o.a. een Flow, notitieboekjes, kleurplaten en natuurlijk chocolade ;). Om mee te doen laat je hieronder een reactie achter waarom je dit pakketje graag zou willen winnen. Volgende week vrijdag maak ik de winnaar bekend via Instagram en Facebook (vergeet me dus niet daar te volgen!). Nogmaals heel erg bedankt en hopelijk blijf je nog even plakken ;).

Liefs FemkeGerelateerde artikelen

12 Reacties

 1. Sabrina

  Gefeliciteerd met je blogjaardag! Nog vele jaren! Ik doe niet mee met de winactie, ben niet zo creatief ?

  Antwoord
  • Femke

   Dankjewel! 🙂 Haha, je hoeft niet creatief te zijn om mee te mogen doen hoor! 😉

   Antwoord
 2. Anneke Dekker

  Hoi Femke, leuk om te zien dat het zo goed gaat met jou en je blog. Op deze manier zie ik je vaker dan 1x per 2 jaar op de familiereünie ?!! Top en lekker zo door gaan.
  Groetjes Anneke Dekker-Feijen

  Antwoord
  • Femke

   Hoi Anneke, dankjewel! Leuk om te horen dat je me volgt :).

   Antwoord
 3. Pascal

  Hoi Femke, je blog volg ik al vanaf dag 1! Wat ik zo leuk vindt is dat je verschillende creatieve blogs hebt. Tussen de blogs door ben ik zelf ook creatief en haal veel inspiratie uit o.a. jouw blog. Met jouw pakket en die chocoladereep is dit natuurlijk nog leuker/lekkerder. Ik blijf zeker plakken!

  Antwoord
  • Femke

   Hoi Pascal, wat leuk om te horen! Dankjewel! En leuk dat je zo’n trouwe fan bent :).

   Antwoord
 4. Dinah

  Wat chill! Wie wil dit niet winnen…

  Antwoord
  • Femke

   Precies ;). Bij deze doe je mee met de winactie!

   Antwoord
 5. Anita H.

  Nou, heel simpel: het zijn items waar ik wel wat mee kan. Leuk! Ik ding graag mee.

  Antwoord
  • Femke

   Leuk! Bij deze ding je mee :).

   Antwoord
 6. Annemieke

  Samen met Sofie lekker handletteren en dan ook nog heerlijke chocolade er bij… Ja… Dat winnen lijkt me wel wat!

  Antwoord
  • Femke

   Dat kan inderdaad prima met dit pakket! Leuk, dat jullie mee doen :).

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.