Femke blogde (even) niet – Terugblik 2019

8 januari 2020
Zoals iedereen waarschijnlijk rond de jaarwisseling doet, blikte ook ik weer terug op het afgelopen jaar. 2019 was voor mij niet mijn beste blog jaar. In 2019 schreef ik maar liefst 3 artikelen en mijn laatste blogbericht stamt zelfs van 6 maart *schaam*. Dat was wel een hele leuke, want ik reviewde de paper art DIY kit van Vera van Wolferen. Maar daarna was er complete radiostilte. En dat had deels te maken met andere dingen die ik meer prioriteit gaf (want nog steeds druk aan het klussen in huis en in de tuin), maar ook met dat ik het bloggen niet meer met zoveel plezier deed als toen ik begon. Tsja, en dan wordt het steeds lastiger om tijd te maken en je ertoe te zetten artikelen te schrijven.

 

Terugblik 2019

Ondanks dat ik vrijwel geen blogs heb geschreven in 2019 heb ik natuurlijk niet stilgezeten. 2019 was wel echt een heel fijn jaar met mooie reizen, veel wandelingen, geklus in huis (en tuin) en waarin ik ook zeker genoeg heb ontspannen. Hieronder vind je een aantal van mijn hoogtepunten op een rij:

Via SRPRS.me ging ik samen met mijn vriend op roadtrip naar bestemming onbekend. Echt super leuk, want we kwamen op plaatsen waar we anders nooit zouden zijn geweest. De spanning van het bekend maken van de bestemming en nieuwsgierigheid naar waar je terechtkomt maakt de reis nog leuker.

Vorig jaar was ik 11 jaar samen met mijn vriend, wat we (toevallig) op Rock Werchter vierden! Een erg chill weekend, met fijne muziek en heerlijk zomers weer.

In huis zijn we aardig opgeschoten. Zo begint het einde van ons zolderproject eindelijk in zicht te komen! Ook de tuin begint steeds meer op een tuin te lijken. Afgelopen zomer plaatsten mijn vriend en zijn vader de tuinmuur, zodat onze tuin nu ook eindelijk ‘dicht’ is. En toen dat gedaan was kon ook het terras gelegd worden. Daar kunnen we komende zomer fijn gebruik van gaan maken.

Hét hoogtepunt van 2019 is onze reis naar Japan. Samen met mijn twee broertjes en mijn vriend reisden we 3 weken door Japan, waarbij we steden combineerden met natuur en cultuur. Japan heeft mijn hart gestolen. Ik hou van de structuur, georganiseerdheid en rust daar.

 

Plannen voor 2020

Dit jaar hoop ik mijn plezier in bloggen weer terug te vinden! Dat wil ik vooral doen door mezelf geen gevangenis op te leggen en vooral te bloggen over onderwerpen die ik leuk vind. Dus in 2020 kan het maar zo zijn dat je ook artikelen over reizen of wandelen terug gaat zien. Want ook dat zijn passies van mij, waarover ik genoeg te vertellen heb. Verder proberen om niet te perfectionistisch te zijn, en mezelf geen al te strakke planning op te leggen. Natuurlijk wil ik proberen met enige regelmaat een blog te maken, maar als dat niet lukt is dat ook goed.

Ook hoop ik in 2020 meer kilometers te wandelen dan in 2019. En daar staan al mooie uitdagingen voor op de planning. Zo willen we graag de Laugavegur trail lopen in IJsland en hebben we ons ingeschreven voor de Belgian Coast Walk van 42 km. Erg veel zin in om daar voor te gaan trainen!

Ik hoop dat jullie een ontzettend mooi 2019 hebben gehad en wens jullie een fantastisch 2020 toe met veel geluk en liefde. Hopelijk tot snel! 😉

Liefs FemkeGerelateerde artikelen

2 Reacties

 1. Jannette

  Ha FEMKE !

  FIJN dat je weer ’terug’ bent!!!

  GJ. XX

  Antwoord
  • Femke

   Fijn om weer terug te zijn! 😀

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.