Doei oktober, hallo november!

2 november 2016

Well hello november! Oktober was een leuke, maar drukke maand. Ik deed veel leuke dingen, waar ik natuurlijk geen foto’s van maakte :|. Ik heb me voorgenomen om meer foto’s te maken, zodat mijn maandoverzichten wat interessanter gaan worden. Hoop ik ;). Kijk je mee naar mijn oktober?

Oktober - Vechtdalpad wandelen
Oktober - Hardlopen in de zon
De maand begon sportief! Ik wandelde met mijn ouders & vriend de laatste etappes van het Vechtdalpad, letterlijk langs de Vecht. ’s Ochtends scheen de zon ook nog, heerlijk! Ook besloot ik mijn hardloopschoenen weer eens aan te trekken en zo nog wat zonnestralen mee te pakken.

Oktober - Work work work

Work, work, work. Bij mij op werk wordt het steeds drukker. We zijn bezig met het organiseren van een event, Print & Inspire, wat 22 november plaats gaat vinden in de Fabrique in Maarssen (bij Utrecht). Mocht je geïnteresseerd zijn in drukwerk kom dan ook zeker! Er komen inspirerende sprekers én er komt een echte galerij met kunst gemaakt van drukwerk. Het gaat echt super tof worden :).

Oktober - Salted caramel cookie cupcakes, Dr. Oetker zondag bakdag
Oktober - Red velvet cake, Dr. Oetker zondag bakdag
Oktober - Brownie cheesecake

Dr. Oetker organiseert elk jaar in oktober de ‘Zondag bakdag challenge’. Op donderdag krijg je het boodschappenlijstje toegestuurd en op zondag krijg je pas het recept, zodat je echt pas op zondag kunt gaan bakken. Vorig jaar kon ik niet mee doen, maar dit jaar ga ik ervoor! Lekker bakken, ik vind het heerlijk en doe het eigenlijk veel te weinig. Daarom vind ik dit ook zo’n goed initiatief. Het geeft mij in ieder geval de drive om mee te doen. Heel laagdrempelig en toch leuk! Dit jaar maakte ik de Salted caramel cookie cupcakes, de Naked red velvet cake en Brownie Cheesecake. Allemaal erg lekker!

Oktober - Ziek

Bleh, ik was helaas ook een paar dagen ziek. Er heerste blijkbaar griep, want mijn ouders & oma bleken het ook te pakken te hebben. Ik heb vooral geslapen en TLC gekeken, veel meer had ik de puf niet voor. Helaas kwam daardoor ook een blogpost minder online :(. Dat krijg je er van als je niet vooruit werkt. Goede les, haha ;). Maar gelukkig werd ik goed verzorgd met soep en dekentjes :).

Dus dat was mijn oktober! Op naar november, wat ook een hele drukke maand gaat worden. Maar wel gevuld met veel leuke dingen! Oh en volgende week heb ik een leuke persoonlijke update voor jullie met een heel leuk nieuwtje :).

Wat waren jullie hoogtepunten van oktober?

Liefs FemkeGerelateerde artikelen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.