Doei november, hallo december!

1 december 2016

November begon ik met een heel leuk nieuwtje, namelijk dat ik samen met mijn vriend een nieuwbouwwoning heb gekocht! We zitten inmiddels volledig tussen de dozen en het is echt chaos in huis. Best gek om te bedenken dat we binnenkort niet meer in ons huurhuisje wonen.

Maandoverzicht november | Verhuischaos
Maandoverzicht november | Verhuischaos

Naast het verhuizen was ik op mijn werk erg druk met alle voorbereidingen voor het Print & Inspire event wat 22 november plaats vondt. Een enorm tof project om aan te werken en het event was echt geslaagd! Alle bezoekers waren erg enthousiast én geïnspireerd door alle mooie kunstwerken gemaakt van de producten van Drukwerkdeal.nl. Ik liep de hele dag dan ook met een big smile rond! 🙂

maandoverzicht november | Print & Inspire event Drukwerkdeal.nl

Verder heb ik begin van de maand deze Oreo cheesecake gebakken voor mijn vaders verjaardag (zeer geslaagd!) en ging ik samen met mijn vriend naar een event van de Rabobank. Op zich wel leuk georganiseerd (dj, wijnproeverij, zuurstofbar, cocktails etc.) alleen was het jammer genoeg niet heel druk. De cocktails waren in ieder geval erg lekker ;).

Maandoverzicht november | Oreo cheesecake
Maandoverzicht november | Rabobank event

En nu is het december! December zal bij mij vooral in het teken staan van verhuizen. De laatste dingen inpakken en op 31 december trekken we de deur voor de laatste keer achter ons dicht. Haha, klinkt lekker dramatisch hè?! Ik vind het vooral ook heel leuk, omdat het nu weer een stap dichterbij ons mooie nieuwe huis komt! Oh en aan het eind van de maand hebben we natuurlijk nog alle feestdagen! Ik weet nog niet precies wat we met de feestdagen gaan doen (waarschijnlijk naar familie) maar het zal vast gezellig worden! Hebben jullie al plannen voor deze maand?

Liefs FemkeGerelateerde artikelen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.