Doei mei, hoi juni!

1 juni 2016

En toen was het alweer juni! In mei bestond mijn blog 1 maand (hoera!), liep ik 80 km in 4 dagen en kwam ik hele toffe blogs tegen. Omdat je alle geluksmomentjes in je leven moet vieren kijk ik samen met je terug op alle hoogtepunten van mei!

In mei kwamen er maar liefst 10 berichten online. Ik besprak o.a. het nieuwe Instagram logo, vertelde over het hilarische dirty project van 2 creatievelingen en vertelde je hoe je heel makkelijk je eigen kleurplaat maakt.

Het best bekeken bericht van mei was de post waarin ik je vertelde wat de beste to-do apps zijn.

Ik ontdekte de blog van Linda: Streets Ahead. Een interessant blog over productiviteit en efficiënt werken, aanrader! En tot mijn vreugde vermeldde ze mijn post over to-do apps in haar Week report. Toen ik het zag deed ik echt even een vreugdedansje. Erg tof! 🙂

Verder ontdekte ik ook de blog van Babette: Studio Babsie. Een inspirerend blog over interieur, lifestyle en DIY’s, ook een aanrader!

Omdat ik deze zomer samen met mijn vriend de Fjällräven Classic ga lopen (geïnspireerd door Annemerel), leek het ons verstandig om eens te oefenen om met bepakking te lopen. Dus hebben we onze spullen gepakt en zijn we het Vechtalpad gaan lopen: 4 dagen, dik 80 km, en (2 dagen) met 10+ kg bepakking. Het was niet altijd even makkelijk, aardig wat spierpijn aan overgehouden maar we hebben het gehaald! Toch een beetje trots op mezelf :).

Privé ben ik met iets heel erg leuks bezig, ook een echt hoogtepunt. Omdat het nog niet helemaal rond is wil ik er eigenlijk niet te veel over zeggen (sorry!). Ik kan al wel verklappen dat als het zover is ik jullie hier zeker mee ga spammen! 😉

En dat waren mijn hoogtepunten van mei. In juni staan er een heleboel leuke blogposts voor jullie op de planning en een hele leuke winactie! Houdt mijn blog dus in de gaten ;).

Wat waren jullie hoogtepunten van mei? Of kijken jullie meer uit naar juni?

Liefs FemkeGerelateerde artikelen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.