Doei mei, hallo juni!

1 juni 2017
Mei was een hele fijne maand waarin ik m’n wandelschoenen weer goed heb gebruikt en van de heerlijke zomerse dagen heb genoten. Ik laat je mijn maandoverzicht zien!

Maandoverzicht mei | Zoektocht naar lampen
Maandoverzicht mei | Babyshower cupcakes

In mei gingen we weer lekker op pad om mooie dingen voor ons huis uit te zoeken. Zo deed ik wat inspiratie op voor lampen en hebben we alvast laminaat ingeslagen voor de bovenverdieping met 30(!)% korting :).

Ik kon weer aan het bakken, want ik had een babyshower van een vriendin. Daar maakte ik deze speciale cupcakes voor (er zaten binnenin ook muisjes).

Maandoverzicht mei | Schapen in het park
Maandoverzicht mei | Hamburger & bier bij Piknik

Er stonden tijdelijk schapen in het parkje waar ik tijdens mijn pauze wandelingetje altijd langskom.  Dat maakte mijn pauze nog een beetje leuker ;).

Sinds lange tijd ben ik weer eens met mijn collega’s op stap geweest. Heerlijk buiten gezeten bij Piknik met een biertje, een hele fijne hamburger en veel flauwe grappen. Dat zijn de betere avonden!

Maandoverzicht mei | Hackathon
Maandoverzicht mei | Wandeling Handelsweg

Op het werk was er deze maand een hackathon. Een hackaton is eigenlijk een developer dingetje om zo samen aan projecten te werken waar anders geen tijd voor is. Dit keer mochten alle afdelingen meedoen en kon ik dus lekker mee-‘hacken’ en mijn html-skills een beetje uitproberen. Erg leuk om te doen!

We zijn eindelijk weer lekker aan het wandelen! In mei zijn we gestart met het Marskramerpad/Handelsweg. We zijn in Ösnabruck gestart en zijn inmiddels in een klein dorpje boven Hörstel gebleven. De dag dat deze foto is genomen liepen we trouwens 30 kilometer, iets meer dan we gedacht hadden, haha.

Maandoverzicht mei | Boek Antonina's dierentuin gelezen
Maandoverzicht mei | Huis update

Met dit mooie weer vind ik het heel fijn om lekker in de tuin een boekje te lezen. Gelukkig waren er genoeg mooie dagen om dat te doen en heb ik een aantal boeken uit kunnen lezen, waaronder deze. Dit boek viel helaas een beetje tegen. Wel een heel mooi verhaal, maar zo oppervlakkig geschreven dat je er eigenlijk niks bij voelt. Ik ben benieuwd naar de film!

De oplevering van ons huis begint nu echt dichterbij te komen. We kregen namelijk dé brief met de opleverdatum. In juni is het eindelijk zover en we kunnen nu echt gaan aftellen en de laatste dingen gaan regelen.

Maandoverzicht mei | Wandeling Handelsweg/Marskramerpad
Maandoverzicht mei | Chillen bij het zwembad

Nog een foto van een van onze wandelingen. Ik vind zulke velden echt rustgevend met die zwaaiende halmen. Als het weer meezit gaan we maandag weer op pad! Erg fijn om weer lekker de natuur in te trekken.

Afgelopen weekend was voor mij wel echt een minivakantie. Ook al was het maar 2 dagen, het voelde veel langer. Lekker de hele dag buiten in de tuin en bij het zwembad met een boek. Heerlijk!

Verder hebben we deze maand nog met veel nieuwe en oude buren afgesproken en natuurlijk lekker gebarbecued. Het was zo gezellig dat ik er geen foto’s van heb gemaakt ;). Volgende maand gaat een hele drukke maand worden, maar wel een héle leuke!

Was jullie mei ook zo fijn?

Liefs FemkeGerelateerde artikelen

2 Reacties

 1. Rowan - sillysis.nl

  Wat een heerlijk overzicht! Leuke foto’s ook! Wat fijn dat jullie oplevering zo dichtbij komt. Ons huis heeft helaas vertraging opgelopen.

  Antwoord
  • Femke

   Dankjewel! Ja, mei was ook echt een fijne maand. Ah, dat is balen! Hopelijk valt het mee.

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.