Doei maart, hallo april!

5 april 2017
Hallo april! En met april is ook de lente in volle gang. Heerlijk dat het weer langer licht is buiten, de zon volop schijnt en de vogels weer hard hun best doen met fluitconcerten. Love it!

 

Doei maart

Maart was een heel leuke maand waarin we vooral veel voor ons huis bezig zijn geweest. Kijk je mee naar mijn maart?

Doei maart, hallo april! | Hamburgers
Doei maart, hallo april! | Visitekaartje Femke blogt

Zo af en toe is het tijd voor hamburgers. En dan natuurlijk wel voor hele lekkere hamburgers zoals deze! ?

Verder kwamen deze maand mijn visitekaartjes binnen en heb ik ze een finishing touch gegeven. Ik ben erg blij met het eindresultaat ?

Doei maart, hallo april! | Blij!
Doei maart, hallo april! | Mijn obsessie voor patroontjes

Dit blije hoofd trok ik toen ik erachter kwam dat de bouwhekken opgeschoven waren en er precies een hoekje van onze tuin bereikbaar was geworden! Toch leuk dat ik nu als ik wil even in onze ‘tuin’ kan staan :). Ook gingen we deze maand met onze toekomstige buren naar de beurs Eigen huis, wat erg gezellig was!

Misschien hebben jullie het al voorbij zien komen, maar ik heb dus een obsessie voor patroontjes. Ik schrok wel een beetje toen ik mijn notitieboekje doorbladerde en zag hoeveel pagina’s ik al gevuld had met patroontjes, haha. Maar goed, het werkt wel heel fijn om te focussen én te ontspannen.

Deze maand stond ook in het teken van de bruiloft van onze goede vrienden. Dat was ook echt een leuke dag met een hele mooie ceremonie.

Doei maart, hallo april! | Lunchen in de zon
Doei maart, hallo april! | Creative life event

Natuurlijk heb ik ook genoten van het heerlijke weer! Zo fijn om (uit de wind) in de zon je lunch te eten of lekker met een boek te zitten.

De maand sloot ik af met het Creative life event. Super leuk en ik werd helemaal geïnspireerd door alle creatieve mensen. Ik volgde de workshop Paper cutting en heb inmiddels ook een mesje besteld om er thuis mee aan de slag te kunnen.

 

Hallo april!

In april staan er weer een heleboel leuke dingen op de planning (o.a. een obstakelloop) en gaan we natuurlijk ook weer keihard aan de slag om alles voor ons huis verder uit te zoeken. Want de oplevering van ons huis komt steeds dichterbij! Heel veel zin in! En hopelijk kunnen we nog ergens tijd vinden voor een mooie lange wandeling, want die heb ik wel gemist afgelopen maand.

Hoe was jullie maart? En hebben jullie mooie dingen op de planning staan voor april?

Liefs FemkeGerelateerde artikelen

2 Reacties

 1. Annemieke

  Leuk hoor Femke! Je 50e Sunday. ..
  Ook deze blog nog ff meegepakt! Succes met jullie huis en ga zo door!!

  Antwoord
  • Femke

   Leuk om te horen, dankjewel! 🙂

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.