Doei juni, hallo juli!

1 juli 2016

Hallo juli! Ongelofelijk dat er alweer een maand voorbij is. Vooral als de tijd zo snel voorbij vind ik het fijn om even stil te staan bij de afgelopen tijd, en dan vooral de leuke dingen die gebeurd zijn! Daarom hierbij mijn hoogtepunten van juni :).

Chocolade winactie
Davo bieren
Tatoeage uitproberen
Vechtdal wandelweekend

In juni presenteerde ik mijn eerste winactie via Facebook! Helaas voor jullie is deze alweer afgelopen. Wel kun je die mooie chocoladerepen nog steeds op mijn blog bekijken natuurlijk ;).

Met mijn bericht over geocachen, mijn guilty pleasure hobby, trok ik een record aantal bezoekers naar mijn site. Super tof om te zien dat iedereen zo nieuwsgierig was!

Ik doe mee met de ‘Lang leve de zomer swap’ van Sarah & Babette, erg leuk om alle spulletjes bij elkaar te zoeken en het pakketje samen te stellen. Lekker freubelen ;). Zodra er geswapped is kun je hier zeker een blogpost over verwachten :).

Ook deze maand had ik een wandeluitdaging: ik deed mee met het Vechtdal wandelweekend. Drie dagen, elke dag 25 km lopen door het prachtige Vechtdal. Gelukkig zat het weer mee en hadden we alleen zondag een kort stortbuitje. Die 75 km voelde ik aan het eind wel, maar was het zeker waard. Ik heb genoten!

En toen was het juli! Erg veel zin in, er staan weer leuke dingen op de planning. Daarnaast is juli voor mij altijd wel een beetje een feestmaand, ik ben dan namelijk jarig! Komende maand heb ik dan ook wat feestelijke posts voor jullie in petto.

Wat waren jullie hoogtepunten van juni? Of kijk je meer uit naar juli? (Met hopelijk veel zomerse dagen.)

Liefs FemkeGerelateerde artikelen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.