Doei juni, hallo juli!

5 juli 2017
Juni was dé maand waarin we de sleutel kregen van ons huis! De klusfoto’s zullen dus waarschijnlijk overheersen in dit maandoverzicht ;). Verder maakten we in juni nog een aantal mooie wandelingen en bezocht ik een concert! Kijk je mee naar mijn juni?

BewarenBewaren

Maandoverzicht juni | Menukaart ontwerp
Maandoverzicht juni | Antwerpen MAS

De maand begon goed, want we gingen uit eten! En als het restaurant waar je eet dan ook nog zo’n leuk ontworpen menukaart heeft kan mijn avond niet meer stuk ;).

Samen met een aantal collega’s ging ik een dagje naar Antwerpen. ’s Ochtends bezochten we het kantoor van ons zusje Printdeal en daarna hadden we de middag vrij. Lekker geshopt en door de straatjes gestruind.

Maandoverzicht juni | Marskramerpad / Handelsweg
Maandoverzicht juni | Speciaalbier festival, Deventer

Deze maand heb ik ook weer lekker veel gewandeld. We hebben het Duitse deel van het Marskramerpad/Handeslweg (tot aan Bad Bentheim) voltooid!

In Deventer was het Speciaalbier festival waar verschillende kleine brouwerijen uit Nederland hun bier voor je klaar hadden staan. Erg leuk om zo veel verschillende biertjes te proeven!

Maandoverzicht juni | Concert Alt-J 013 Tilburg
Maandoverzicht juni | Oplevering huis, we hebben de sleutel!

Mijn favoriete bandje (Alt-J) speelde in 013 in Tilburg. Een fijne kleine zaal en ontspannen concert. Het was echt heel tof om er bij te zijn en heb de setlist nog regelmatig aan staan.

En toen was het eindelijk zo ver dat we de sleutel van ons huis kregen! Super leuk om nu eindelijk zelf aan de slag te kunnen en het echt je thuis te maken.

Maandoverzicht juni | Vloerverwarming infrezen
Maandoverzicht juni | Project garagevloer schilderen

Direct de dag nadat we de sleutel kregen werd de vloerverwarming ingefreesd. De sleuven mochten we zelf dichtmaken, wat nog een aardige klus was.

Een van mijn projectjes: de vloer van de garage schilderen! We hebben een donker grijs (bijna zwart) gekozen, wat echt heel gaaf staat bij de witte muren. Ik vind het erg geslaagd!

Maandoverzicht juni | Muren schilderen
Maandoverzicht juni | Lichtgrijze laminaatvloer

Verder zijn we (mijn ouders) druk bezig geweest met behangen, wat ik daarna heb overgeschilderd. De muren zijn echt heel mooi strak én stralend wit geworden. Heel tof!

Ook ligt de vloer op de 1e verdieping er al in! Mijn vriend en schoonvader zijn hier druk mee bezig geweest en de vloer ligt er heel strak in. Ik ben echt heel blij met het eindresultaat! 🙂

Het aantal klusfoto’s valt toch nog mee. De planning is om half juli te gaan verhuizen, dus we klussen nog even door ;).

Bedankt voor het lezen en tot de volgende update!

Liefs FemkeGerelateerde artikelen

4 Reacties

 1. Annemieke

  Leuk hoor Femke! Dat ziet er super uit! Ik ben zeer benieuwd naar het eindresultaat! Succes nog ff!

  Antwoord
 2. Rowan - sillysis.nl

  Wat een leuke update! Erg leuk om te zien hoe jullie in het nieuwe huis bezig zijn! De garagevloer is inderdaad heel gaaf geworden!

  Antwoord
  • Femke

   Dankjewel! Ja deze update deed me ineens beseffen dat we al heel veel hebben gedaan in korte tijd. Ik ben echt zo benieuwd hoe het straks is als het echt af is en onze meubels er staan.

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.