Doei januari, hallo februari!

1 februari 2017
De eerste maand van het nieuwe jaar zit er alweer op. En het was best een leuke maand met leuke feestjes en mooie wandelingen. Ook voor ons nieuwe huis zijn we weer op pad geweest. Zo leuk dat het steeds concreter wordt! Kijk je mee naar mijn januari?

mistig oud & nieuw
nieuwjaars ontbijt party

Januari begon natuurlijk met het vieren van oud & nieuw, wat bij ons behoorlijk mistig begon. Wél een leuke avond gehad bij vrienden. Nieuwjaarsdag hebben we heerlijk lui op de bank gehangen.

Bij mij op het werk hadden ze bedacht om een nieuwjaarsontbijtfeest te organiseren. 7 uur ’s ochtends lekker feesten. Het was voor mij iets te vroeg om helemaal los te gaan, maar heel origineel om op deze manier je werkdag en het nieuwe jaar in te luiden.

winter wandeling
zoektocht naar onze droomkeuken

In januari was het heerlijk wandelweer. Wel wat fris, maar heerlijk met de zon erbij. Samen met mijn ouders en mijn vriend maakten we een mooie wandeling door de besneeuwde velden en bossen.

En we gingen op keukenjacht! De keukenindeling was al rond, nu gingen we om alle kleuren definitief te maken. Ik kan niet wachten tot ons huis klaar is en de keuken er in kan! 🙂

pauze wandeling in de zon
dagje vloeren shoppen

Nog meer gewandel. Als het zulk mooi weer is moet ik in mijn pauze gewoon naar buiten. Heerlijk om even m’n hoofd leeg te maken en lekker van de zon te genieten tijdens een wandelingetje.

Verder gingen we ook op zoek naar een mooie pvc vloer voor de benedenverdieping. We hadden allebei een dagje vrij, dus zijn we een heleboel winkels afgegaan op zoek naar de perfecte vloer. Naast een heleboel nuttige informatie hebben we denk ik dé vloer gevonden.

chocolate chip cookies
wandeling langs de IJssel

Zondag bakdag! Ik had hele lekkere chocolate chip cookies gebakken en daarna hebben we heerlijk langs de IJssel gewandeld om die koekjes er weer af te lopen ;).

En dat was mijn januari! Best een fijne maand. De eerste maand zonder eigen huisje, dat is best gek, maar aan de andere kant ben ik er ook al wel helemaal aan gewend. Ik ben benieuwd hoe februari gaat worden. Nog weinig plannen, maar we beginnen goed met een etentje met de nieuwe buren. En we gaan vast voor ons nieuwe huis weer veel dingen regelen.

Verder zal in februari mijn blog wel een kleine verandering ondergaan. Qua inhoud zal er niks veranderen, maar de look & feel ga ik wel wat aanpassen. Ik gebruik nu een WordPress thema die niet helemaal aansluit bij mijn wensen. Door een ander thema zal ik meer vrijheid hebben in de vormgeving van mijn site. Geen hele schokkende veranderingen (ik ga niet ineens blauw gebruiken i.p.v. rood), maar het kan wel zijn dat mijn blog kortstondig even offline is in februari. Wanneer weet ik nog niet precies, maar ik wou jullie wel alvast op de hoogte brengen :).

Hebben jullie nog leuke plannen voor februari?

Liefs FemkeGerelateerde artikelen

4 Reacties

 1. Saskia

  Leuke foto’s van de maand! Ik wil ook zeker nog eens zelf chocolate chip cookies bakken… Ik koop ze wel vaak, zo lekker!

  Antwoord
  • Femke

   Dankje! En doen! Is niet eens zo moeilijk en heeeeel lekker ;).

   Antwoord
 2. Florentine

  Het is zo snel gegaan! Wat een leuke foto’s, en inderdaad, helemaal met Saskia eens… die koekjes ga ik ook een keer maken! Wat een mooie blog heb je Femke!
  Veel liefs, Florentine

  Antwoord
  • Femke

   Dankjewel voor je leuke reactie! 🙂

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.