Doei februari, hallo maart!

1 maart 2017
Well hello maart! We zijn weer 28 dagen verder, waarvan de laatste uitzonderlijk regenachtig en de eersten behoorlijk wit. Een maand met veel verschillende weertypes en ook qua stemming bij mij erg wisselachtig. Soms heb je van die dagen waarin je nergens zin in hebt, behalve op de bank hangen onder een dekentje, je favoriete serie en een grote kop thee.

Get up, get out!

Ondanks dat ik me af en toe een beetje meh voelde deze maand heb ik toch aardig wat leuke dingen gedaan. Dat is ook te zien aan het aantal foto’s die ik heb weten te verzamelen :). Kijk je mee naar mijn februari?

Maandoverzicht februari | Valentijnsdag DIY
Maandoverzicht februari | Wandeling

Mijn maand begon met een leuke DIY in elkaar knutselen voor Valentijnsdag. Ik wordt altijd zo blij van lekker knutselen, zou ik veel vaker moeten doen.

Het eerste weekend van februari was het gelukkig wel aardig weer, dus zijn we er weer op uit getrokken om een mooie wandeling te maken. Heerlijk om je zondag zo te beginnen en daarna lekker lui (en verdiend!) op de bank te ploffen om er niet meer van af te komen.

Maandoverzicht februari | Brainydays pakketje
Maandoverzicht februari | Oorbellen Brainydays

Van mooie dingen wordt ik blij en als ze zo tof worden ingepakt wordt ik nog blijer. Altijd leuk zo’n verrassing als je het pakketje openmaakt. Ik bestelde oorbelletjes bij Brainydays, die ook nog eens heel cute waren ingepakt. Love it!

Maandoverzicht februari | Trui Vreemde vogel shop
Maandoverzicht februari | Werk jubileum

Verder bestelde ik ook nog een fijne warme trui met vogeltjes print! Tof hè?! Deze bestelde ik bij de Vreemde Vogel shop, trouwens echt een aanrader om een kijkje te nemen. Bestaat nog niet heel lang, maar er komen steeds meer toffe shirts online :).

Op mijn werk had ik een jubileum, ik werkte er deze maand alweer 5 jaar! Best lang, maar het is echt omgevlogen. Mijn collega’s waren zo lief om mijn werkplek te versieren. Lief toch?

Maandoverzicht februari | Kettlebell les
Maandoverzicht februari | Kleuren

Kettlebellen! Op mijn werk hebben ze een trainer ingehuurd waar we met een groepje 1x in de week les van krijgen. Erg tof om zo na je werk met je collega’s lekker sportief bezig te zijn. Het zijn geen heel lange lessen, maar je gaat wel helemaal stuk. Vind ik leuk! 🙂

Tsja, en af en toen stroomt je hoofd een beetje over. Ik vindt het dan heerlijk om even te kleuren. Niet na denken, gewoon lekker bezig zijn en je gedachten uit je hoofd bannen.

Maandoverzicht februari | Vloeren kijken
Maandoverzicht februari | Wandeling Schotse hooglander

Natuurlijk zijn we ook deze maand weer druk bezig geweest voor ons huis. De vloer voor de benedenverdieping hebben we uitgezocht, dus nu gingen we op pad voor de vloer van de bovenverdieping. Nog best lastig om de juiste kleur te vinden, hier moeten we nog even voor verder zoeken. To be continued… 😉

En om de maand af te sluiten hebben we vorige week ook weer een mooie wandeling gemaakt. We kwamen nog Schotse Hooglanders tegen, leuke beesten zijn dat toch.

En dat was mijn februari. Hebben jullie soms ook van die dagen die gewoon meh zijn? Geef je daar dan aan toe (dat kan soms heel fijn zijn) of ga je er gewoon tóch op uit (wat soms nog beter werkt)?

Liefs FemkeGerelateerde artikelen

2 Reacties

 1. Jeanine

  Leuke blog. Die Schotse Hooglanders zijn gaaf hè! Mooi jubileum op je werk. Leuk dat jullie daar ook trainen met elkaar.

  Groetjes, Jeanine.

  Antwoord
  • Femke

   Dankjewel voor je leuke reactie! 🙂

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.