Doei april, hallo mei!

3 mei 2017
April was voor mij een feestmaand want mijn blog bestond 1 jaar! Daarnaast was het natuurlijk Pasen wat ik heb gevierd met veel Paaseitjes en eindigde ik de maand sportief om die eitjes er weer af te trainen ;). Kijk je mee naar mijn april?

Maandoverzicht april | #Wandelnaarjewerkdag
Maandoverzicht april | Kijkmiddag huis

Begin april was de #Wandelnaarjewerkdag. Als wandelliefhebber kon ik natuurlijk niet achterblijven en liep ook ik die dag naar mijn werk. Gelukkig valt bij mij de afstand mee, ik was twintig minuutjes onderweg. Vorig jaar deed ik dat trouwens regelmatig, als training voor de Fjällräven Classic.

Ook was deze maand de eerste kijkmiddag van ons huis. De eerste keer dat we officieel in ons huis mochten kijken, super leuk! Alle binnenmuren stonden er in en ze waren druk bezig om alle elektra in te vrezen. Ik liep als een echte opzichter rond om te controleren of alles wel volgens tekening ging. Dat was helaas niet het geval, maar dat gaat helemaal goed komen :).

Maandoverzicht april | Femke blogt 1 jaar
Maandoverzicht april | Winnaar taartje Femke blogt 1 jaar

Hoera, mijn blog bestond 1 jaar! Erg bijzonder dat ik alweer een jaar mooie blogposts voor jullie mag maken. Ik haal er echt heel veel energie uit en wordt heel blij van jullie enthousiaste reacties. Om mijn bloggiversary te vieren verlootte ik een taartje én bracht ik die langs bij de gelukkige winnares. Aan de foto te zien en de enthousiaste reactie heeft ze er van genoten :).

Maandoverzicht april | Pasen, Paastoetje Brenda Kookt
Maandoverzicht april | Vlindertuin Dierentuin Artis Amsterdam

En toen was het Pasen! De feestdagen zijn voor mij dé gelegenheid om weer eens uit te pakken met toetjes en lekkere baksels. 1e Paasdag maakte ik dit kwarkglaasje met bitterkoekjes, mango en paaseitjes naar het recept van Brenda kookt en deze was heel erg lekker!

Verder had ik een familie-uitje naar Artis. Ik was er nog nooit geweest, maar wat een mooie dierentuin! Heel tof dat alle oude gebouwen nog zo goed bewaard zijn en bijzonder dat er zo’n grote dierentuin eigenlijk midden in de stad zit.

Maandoverzicht april | Verhuiskaart schetsen en inspiratie
Maandoverzicht april | Wreck this journal

April was voor mij ook een creatieve maand! Ik ging lekker aan de slag voor onze verhuiskaart en ging sinds jaren weer eens aan de slag in mijn Wreck this journal. Van beide projecten wil ik jullie hier op de hoogte houden, dus stay tuned! 😉

Maandoverzicht april | Tekenen
Maandoverzicht april | Dalfser obstakelloop

Koningsdag heb ik dit jaar een beetje overgeslagen. Mijn vriend moest gewoon werken, dus ik heb de dag heerlijk relaxed doorgebracht. Ook de vrijdag na Koningsdag was ik vrij en heb ik eindelijk mijn schetsblok er weer eens bijgepakt om te tekenen. Ik vind het zo leuk om te doen maar maak er eigenlijk veelste weinig tijd voor vrij. Zo’n extra vrije dag is dan ideaal om dit soort hobby’s weer eens op te pakken.

De maand eindigde behoorlijk sportief. Ik liep de Dalfser obstakelloop samen met mijn vriend en mijn broertje. Al liep ik uiteindelijk de hele 6,5 kilometer in m’n eentje, haha. Ik was behoorlijk ongetraind, hardlopen had ik al een paar maand niet meer gedaan, dus het was nogal pittig. Vooral het begin was zwaar, na wat afkoeling in een paar waterobstakels ging het een stuk beter en kon ik er de lol weer van inzien ;). Toch zou ik volgend jaar zo weer mee doen, maar dan met meer training zodat ik er conditioneel wat beter op voorbereid ben.

En dat was mijn april! Een goed gevulde maand met een heleboel leuke dingen!. Voor mei staan er ook alweer een heleboel leuke dingen op de planning en moeten we ook zeker nog aan de slag voor ons huis. Want de oplevering komt steeds dichterbij, spannend!

Hadden jullie een leuke april?

Liefs FemkeGerelateerde artikelen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.