DIY | Paaseieren versieren

28 maart 2018

Nog een paar dagen en dan is het alweer Pasen. Hebben jullie je huis al versierd? De ei-ei-ei slinger die ik vorig jaar maakte heb ik natuurlijk weer opgehangen. Ook staan er een paar kuikentjes in de vensterbank bij de keuken. Verder had ik eigenlijk niet veel zin om heel uitgebreid te gaan knutselen voor Paasversiering. Toch wou ik wel iets doen. Daarom hierbij deze super simpele DIY voor het versieren van Paaseieren!

Benodigdheden

Bij een simpele DIY heb je ook niet veel dingen nodig. Ik gebruikte alleen een zwarte marker en een witte krijtstift. Verder heb je natuurlijk eieren nodig ;). Als je ze ergens leuk neer wilt zetten kun je ze in een leuk rieten mandje leggen of in een eierdopje zetten.

DIY Paaseieren versieren | Om je Paaseieren te versieren heb je niet veel meer nodig dan een zwarte of witte marker. In dit blog laat je een paar leuke ideeën zien om je Paaseieren te versieren.

Paaseierhaasjes

Deze Paashaasje vind ik zelf echt te schattig. Ik tekende met de stift twee oren en kruisje als neusje en klaar zijn je Paashaas eitjes! Deze vind ik zelf heel leuk om in bijvoorbeeld een eierdopje neer te zetten.

DIY Paaseieren versieren | Om je Paaseieren te versieren heb je niet veel meer nodig dan een zwarte of witte marker. In dit blog laat je een paar leuke ideeën zien om je Paaseieren te versieren.
DIY Paaseieren versieren | Om je Paaseieren te versieren heb je niet veel meer nodig dan een zwarte of witte marker. In dit blog laat je een paar leuke ideeën zien om je Paaseieren te versieren.

Stipjes en streepjes

Stipjes en streepjes doen het altijd goed. Op de ene zette ik gewoon heel veel stipjes. Op de andere zette ik 3 stippellijnen op het midden van het ei. Voor beide gebruikte ik een witte krijtstift. Je zou ook een leuke combinatie kunnen maken door zwart en wit door elkaar te gebruiken.

DIY Paaseieren versieren | Om je Paaseieren te versieren heb je niet veel meer nodig dan een zwarte of witte marker. In dit blog laat je een paar leuke ideeën zien om je Paaseieren te versieren.
DIY Paaseieren versieren | Om je Paaseieren te versieren heb je niet veel meer nodig dan een zwarte of witte marker. In dit blog laat je een paar leuke ideeën zien om je Paaseieren te versieren.

Zigzag en bloemetjes

Voor deze beide patronen gebruikte ik de zwarte marker. Bij het ene ei zette ik in het midden 3 zigzaglijnen. Bij de andere zette ik stipjes waar ik vervolgens omheen hele kleine streepjes zette, zodat het een beetje op bloemetjes lijken.

En zo simpel is het dus! Je hoeft geen eens met verf aan de slag om toch een leuk en vrolijk resultaat te krijgen ;). Meer ideeën voor het versieren of beschilderen van je paaseieren vind je op mijn Pinterest bord. Hoe versieren jullie je eieren dit jaar? Alvast een fijne Pasen!

Liefs FemkeGerelateerde artikelen

2 Reacties

 1. Rowan

  Wat mooi! Ik hou van minimalistisch en zwart/wit dus deze eitjes zouden mooi staan op mijn paastafel!

  Antwoord
  • Femke

   Dankjewel! Ja, ik hou ook echt van minimalistisch. Deze zijn simpel maar toch feestelijk :).

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.