DIY | Maak je eigen Tony’s chocoladewikkel

22 november 2017
Ik blijf nog even in de chocoladesferen, zoals je merkt ;). Twee weken terug schreef ik nog over de nieuwe wikkels van de Delicata chocolade. Vandaag vertel ik je hoe je heel makkelijk je eigen Tony’s Chocolonely chocoladewikkel maakt!

 

Origineel cadeau

Een chocoladereep met een zelfgemaakte wikkel is een super origineel cadeau, zeker als je er ook nog een persoonlijke boodschap op zet. Leuk om bijvoorbeeld te geven aan iemand die is geslaagd, als verjaardagscadeau, om iemand een hart onder de riem te steken of (zoals ik deed) om iemand te feliciteren met zijn/haar nieuwe woning!

Origineel cadeau: Maak je eigen Tony's Chocolonely chocoladewikkel
Origineel cadeau: Maak je eigen Tony's Chocolonely chocoladewikkel

Hoe dan?

Heel simpel! Je gaat naar de Tony’s Chocolonely wikkel ontwerptool. Daar zie je een witte uitgevouwen wikkel, klaar om gevuld te worden met jouw tekst en ontwerp. Je kunt een achtergrondkleur kiezen, een foto, leuke versieringen en natuurlijk tekst. Vind je het lastig om vanuit het niets te beginnen? Dan heeft Tony ook een paar leuke templates die je daarna nog kunt aanpassen. Daarna mag je natuurlijk nog de smaak van je reep uitkiezen.

Origineel cadeau: Maak je eigen Tony's Chocolonely chocoladewikkel

Mijn zelfgemaakte Tony’s chocoladewikkel

Natuurlijk ging ik ook aan de slag met chocoladeontWIKKELaar ;). Mijn broertje kreeg een paar weken terug de sleutel van zijn nieuwe woning, dus gaf ik hem een reep mét zelfgemaakte wikkel om hem te feliciteren. Ik koos voor een witte basis en zwarte teksten. Op de zijkanten zette ik in gekleurde letters gefeliciteerd en op de achterkant voegde ik wat confetti toe voor een feestelijke touch. Mijn broertje vond het erg leuk om te krijgen en ik vond het erg leuk om zo met weinig moeite toch een persoonlijk cadeau te geven.

Origineel cadeau: Maak je eigen Tony's Chocolonely chocoladewikkel
Origineel cadeau: Maak je eigen Tony's Chocolonely chocoladewikkel
Wisten jullie al dat je zelf een wikkel kon maken bij Tony’s Chocolonely?
Liefs FemkeGerelateerde artikelen

2 Reacties

  1. Rick Vaarkamp

    Leuk! Bedankt voor de tip!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.