DIY | Ballonnen versieren

25 juli 2018
Nog een paar dagen en dan ben ik jarig! Een goede reden om het huis te versieren! Verjaardagsversiering is voor mij niet compleet zonder ballonnen. Maar alleen een paar ballonnen ophangen vind ik dan weer wat te simpel. Gelukkig kun je met weinig middelen heel makkelijk van een standaard ballon een extra feestelijke ballon maken. Hierbij mijn super simpele DIY voor ballonnen versieren!
DIY | Ballonnen versieren

Wat heb je nodig

  • Ballonnen
  • Zwarte marker
  • Washi tape
DIY | Ballonnen versieren

Versieren maar!

Als eerste blaas je natuurlijk de ballonnen op. Ballonnen in huis kunnen er soms een beetje kinderlijk uitzien, maar als je kiest voor een beperkt aantal kleuren ziet het er meteen al wat ‘volwassener’ uit.

Nadat je de ballonnen hebt opgeblazen is het tijd om ze te versieren. Met een zwarte marker kun je een heel leuk patroon van stipjes, sterretjes, driehoekjes, etc. maken. Zet de hele ballon vol of kies ervoor om bijvoorbeeld alleen de onderkant te doen voor een speels effect. Ook met washi tape kun je ook een leuk patroon op de ballonnen plakken. Ga voor streepjes of kleinere snippertjes, net wat je leuk vind.

Natuurlijk kun je ook nog los gaan met verf en bijvoorbeeld de ene helft van de ballon in een andere kleur verven. Hartstikke leuk, alleen dat kost wel iets meer tijd. Doe vooral wat je zelf leuk vindt ;). Nu je ballonnen klaar zijn hoef je ze alleen nog maar op te hangen. Hang ze in een trosje bij elkaar of bind ze naast elkaar aan een touw voor een mooie ballonnenslinger.

DIY | Ballonnen versieren
En zo simpel is het! Weinig moeite met een groot effect. Op zoek naar meer ideeën voor versieren voor bijvoorbeeld een verjaardag of housewarming? Bekijk dan ook eens mijn artikel met inspiratie voor diy feestdecoratie. Veel plezier met versieren!
Liefs FemkeGerelateerde artikelen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.