De zoete kunstwerken van Life of Pie

De zoete kunstwerken van Life of Pie

Ik volg niet zo veel tv-programma’s live op tv, maar 1 van de programma’s die ik wel graag volgde is Heel Holland Bakt. Echt een geweldig programma, tussen alle mooie taarten zaten soms echte kunstwerken! Een poosje geleden ontdekte ik het Instagram account van Life of Pie. De taarten die daar voorbij komen zijn ook ware kunstwerken. Meerdere lagen, perfecte drips en de bovenkant heel tof versiert met fruit, snoep en andere mooie decoratie. En de kleuren zijn altijd perfect op elkaar afgestemd. Ik ben verliefd! Zwijmel je met me mee?

View this post on Instagram

#lifeofpieamsterdam

A post shared by LIFEOFPIEAMS. (@lifeofpieamsterdam) on

Vinden jullie deze taarten ook zo tof? Het lijkt me echt heel leuk om zelf een keer zo’n mooi versierde taart te maken!

Liefs Femke

Bron header foto: StockSnap

About the Author:

Hoi, ik ben Femke! Ik ben een grafisch ontwerper met een passie voor creatief ontworpen producten, lange wandelingen en een goed boek. Op dit blog laat ik al mijn passies samenkomen in mijn zoektocht naar creativiteit. Meer weten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.