De Make it now video’s van Adobe

7 juni 2017
Ik kwam laatst de Make it now video’s van Adobe tegen en vond ze eigenlijk best tof! Hoewel ik de meeste dingen al wel wist vind ik het concept van de video’s wel heel cool. In minder dan 60 seconden laten ze zien hoe makkelijk en leuk ontwerpen kan zijn.

In tegenstelling tot de ‘gewone’ tutorials die je meestal kijkt als je iets wilt leren zijn deze lekker snel en kort. De video is een animatie met een muziekje eronder waardoor je weinig afleiding hebt en je alleen ziet wat echt van belang is. Wel is het daardoor alleen geschikt voor ontwerpers met al wat ervaring, omdat je anders niet zal herkennen welke tools en instellingen worden gebruikt.

De video’s laten vooral leuke effectjes en tips zien die een goede aanvulling zijn op je basiskennis. Zo leer je bijvoorbeeld hoe je een double exposure foto maakt in Photoshop of hoe je een uiltje maakt in Illustrator:

Leuk hè?! Mocht je geïnteresseerd zijn, de andere video’s vind je in de Make it now afspeellijst van Adobe op Youtube.

Alhoewel ik toch wel veel weet over Photoshop en Illustrator vond ik deze video’s wel echt leuk om te kijken. Vooral omdat ze zo kort zijn kijk je ze makkelijk weg! Erg knap hoe ze aardig wat info in zo’n korte video hebben weten te stoppen

Wat vinden jullie van deze video’s?

Liefs FemkeGerelateerde artikelen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.