5 Vaderdag cadeau ideeën

14 juni 2017
Over een paar dagen is het alweer vaderdag. Hebben jullie al een cadeau bedacht? Ik ben daar, samen met mijn broertjes, meestal laat mee. Mocht je net zoals ik nog geen cadeau hebben, dan heb ik 5 leuke ideeën voor verzameld!  

1 – Zelfgemaakte kaart

Ga voor een zelfgemaakte kaart waarop je een lieve boodschap zet. Je vader kan het vast waarderen om eens te horen hoe blij je met hem bent!  

2 – Bierpakket met zijn favoriete bieren

Bier doet het ook goed bij de meeste vaders. Stel een leuk pakket samen met zijn favoriete biertjes en pak het leuk in. Ook leuk: maak je eigen bierlabel voor een nóg specialer pakket!  

3 – Fancy wijnhanger

Deze is voor de vaders die liever wijn drinken dan bier. Kies een fancy wijn uit en maak er een toffe hanger bij die je om de hals van de fles hangt. Minimale inzet, maximale waardering!

4 – Bak zijn favoriete taart

Mijn vader kan wat lekkers altijd goed waarderen. En als het dan ook nog zelfgemaakt is, is dat natuurlijk extra leuk! Dus kies je vaders favoriete taart of cupcakes uit en ga aan de slag!  

5 – Stoer inpakpapier

Voor moederdag deelde ik 4 inpaktips, deze kun je natuurlijk ook voor vaderdag gebruiken! Kies dan voor wat stoerder papier en minder frutsels op het cadeautje. Ga in plaats van bloemetjes bijvoorbeeld voor een tof label.

Alvast een fijne vaderdag!

Liefs FemkeGerelateerde artikelen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.