5 Ideeën voor een origineel bruilofstcadeau

20 juni 2018

Als je wel eens bent uitgenodigd voor een bruiloft is je vast het envelopje als cadeautip opgevallen. Dat het bruidspaar graag geld ontvangt als cadeau is natuurlijk helemaal prima en kan ik me heel goed voorstellen ;). Maar om nou alleen een envelopje met geld te geven vind ik een beetje saai. Daarom verzamelde ik 5 leuke ideeën om geld te geven als trouwcadeau!

Veel liefde

Van papiergeld kun je de leukste dingen vouwen. Tover je bankbiljetten om tot hartjes, plak ze op en lijst ze in! Met weinig moeite heb je zo een heel leuk cadeau.

Ballonnen

Ken je het stel wat gaat trouwen goed en houden jullie wel van streken bij elkaar uithalen? Dan is dit het perfecte cadeau. Stop hun slaapkamer/woonkamer/hal/welke ruimte dan ook vol met ballonnen en vul een paar ballonnen met geld. Gegarandeerd een cadeau waarover nog veel gesproken gaat worden!

Trouwauto

Tegenwoordig zie je het niet meer zo heel vaak, maar vroeger was het de traditie om achter de trouwauto blikjes te hangen. Door het geluid zou het kwade geesten verdrijven. Deze traditie is zo’n typisch beeld dat je het ook heel leuk als cadeau kunt gebruiken! Je print een afbeelding van een trouwauto uit en hangt daar met een touwtje rolletjes papiergeld aan. Of gebruik een speelgoedautootje waar je het geld achter hangt. Leuk om te maken én te krijgen!

Huwelijksreis

Veel bruidsparen vragen geld om te besteden aan hun huwelijksreis. Leuk om daar dan met je cadeau op in te spelen, zoals deze voorbeelden hebben gedaan!

Geldboompje

Voor een iets ruimer budget is dit geldboompje een ontzettend leuk cadeau. Zo geef je, naast geld, toch nog een blijvende herinnering. Tenzij het bruidspaar geen groene vingers heeft natuurlijk ;).

Natuurlijk zijn er nog zoveel meer mogelijkheden om het geld te verpakken als huwelijksgeschenk. Jullie ideeën hoor ik dan ook graag! Wat geven jullie meestal als trouwcadeau?

Bron headerfoto: Debby Hudson on Unsplash.

Liefs FemkeGerelateerde artikelen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.