4 Inpak tips voor je moederdag cadeau

10 mei 2017
Ik was eerst van plan om een post te wijdden aan moederdag DIY cadeautjes. Maar aangezien ik meestal gewoon een cadeautje koop vond ik het gek om daar wel een artikel over te schrijven. En waarschijnlijk hebben jullie net zoals ik geen tijd meer om net zoals vroeger een moederdag knutsel te maken ;). Al zouden onze moeders dat waarschijnlijk best waarderen!

Daarom bedacht ik dat we vast wel tijd vrij kunnen maken om ons gekochte cadeau mooi in te pakken en daar wat extra tijd en aandacht aan te besteden. En dat hoeft helemaal niet veel tijd te kosten. Ik heb 4 inpak ideeën voor je uitgewerkt waarmee je je cadeautje net een beetje specialer maakt. Deze ideeën zijn ook heel goed toepasbaar op verjaardagscadeautjes.

diy moederdag chocolade wikkel

DIY wikkel

Welke vrouw kan een fijne reep chocolade nou niet waarderen? En als je je moeders favoriete reep ook nog eens verpakt in je zelfgemaakte wikkel zal dat vast extra pluspunten opleveren ;).

Deze wikkel maak je met een mooi gekleurd papiertje. Daar overheen wikkel je een wit papiertje die iets smaller is en waar je een leuke boodschap op zet. Klaar is je moederdag reep!
diy moederdag cadeau envelop

Envelop 2.0

Een cadeaubon of kaart met lieve boodschap is ook altijd een goed cadeau. Om het uitpakken wat leuker te maken pak je de kaart in deze zelfgemaakte envelop.

Deze supersnelle DIY envelop maak je van een leuk gekleurd papiertje. Vouwen, washi tapeje erop & klaar!
diy moederdag cadeau tasje

Tasje erbij?

Een tasje met kleine cadeautjes is ook leuk om te geven. Nog leuker is om het tasje zelf te maken. Ook deze is zo in elkaar gevouwen en geplakt!

Van een vrolijk (A4) papiertje vouw je dit leuke tasje. Hang er een gifttag aan met een lieve boodschap en eventueel kun je er ook nog hengsel aan maken. Minimale inspanning, maximaal effect!
moederdag cadeau creatief inpakken

Inpakken als een pro

Natuurlijk is er niks met je cadeautje ‘gewoon’ inpakken. Fleur je pakketje dan op met een paar bloemetjes, kleurrijke washi tapejes of vrolijke lintjes & touwtjes.

Met een washi tapeje plak je de bloempjes op het pakketje. Ga voor een paar kleine schattige bloemetjes of pak het groots aan met 1 grotere bloem.

Hebben jullie je moederdag cadeautje al in huis en leuk ingepakt?

Liefs FemkeGerelateerde artikelen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.