31 Dagen bloemen #9 | Roos tekenen

31 Dagen bloemen #9 – Roos

Zitten jullie er al weer klaar voor? Want het is weer de eerste zondag van de maand. Dat betekent dus een nieuwe bloem in de 31 Dagen bloemen serie! Vandaag, in deel 9, gaan we de roos tekenen. Rozen vind ik hele mooie bloemen en doen me altijd aan de typische Engelse tuinen vol bloemen denken. Hieronder vind je, zoals je inmiddels gewend bent, de video en een paar detailfoto’s.

31 Dagen bloemen #9 | Roos tekenen

31 Dagen bloemen #9 | Roos tekenen

Heb je de vorige delen gemist? Die vind je hier:

#1 – klaproos

#2 – sering

#3 – chrysant

#4 – pioenroos

#5 – tulp

#6 – pronkerwt

#7 – afrikaantje

#8 – tuinanjer

Vinden jullie de roos ook zo’n mooie bloem? Veel tekenplezier! Deel je het resultaat met me met #femkeblogt? Vind ik leuk!

Liefs Femke

About the Author:

Hoi, ik ben Femke! Ik ben een grafisch ontwerper met een passie voor creatief ontworpen producten, lange wandelingen en een goed boek. Op dit blog laat ik al mijn passies samenkomen in mijn zoektocht naar creativiteit. Meer weten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.