31 Dagen bloemen #8 | In deel acht gaan we de tuinanjer tekenen.

31 Dagen bloemen #8 – Tuinanjer

Het is zondag. Er is weer een nieuwe maand aangebroken. Dat kan maar 1 ding beteken: het is tijd voor een nieuw deel in de 31 Dagen bloemen serie! Bloem nummer 8 is de tuinanjer. Een stoere bloem met toch ook een lieflijke kant. Deze bloem is namelijk oorspronkelijk roze van kleur, maar tegenwoordig zie je de tuinanjer ook in andere kleuren. Even een weetje tussendoor ;). Hieronder vind je, zoals je inmiddels van me gewend bent, de video en foto’s om de tuinanjer te tekenen!

Leuke bloem hè? Ik vind mijn tekening van de tuinanjer niet helemaal geslaagd, maar ik ben dan waarschijnlijk ook wel iets te perfectionistisch ;). Hieronder heb ik nog een paar detailfoto’s voor je:

31 Dagen bloemen #8 | In deel acht gaan we de tuinanjer tekenen.

31 Dagen bloemen #8 | In deel acht gaan we de tuinanjer tekenen.

Heb je de vorige delen gemist? Die vind je hier:

#1 – klaproos

#2 – sering

#3 – chrysant

#4 – pioenroos

#5 – tulp

#6 – pronkerwt

#7 – afrikaantje

Dat was alweer bloem nummer 8. Heel veel plezier met tekenen van de tuinanjer. En als je een suggestie hebt voor een leuke bloem, of andere tips, laat het me weten. 🙂

Liefs Femke

About the Author:

Hoi, ik ben Femke! Ik ben een grafisch ontwerper met een passie voor creatief ontworpen producten, lange wandelingen en een goed boek. Op dit blog laat ik al mijn passies samenkomen in mijn zoektocht naar creativiteit. Meer weten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.