31 Dagen bloemen #7 – Afrikaantje

3 juni 2018
Een nieuwe maand, dus weer tijd voor een nieuwe bloem! Kijken jullie er ook altijd zo naar uit? Ik kan niet wachten tot ik weer een nieuwe bloem mag tekenen en zo mijn schetsblok steeds voller wordt. Stiekem zit ik er zelfs over na te denken om deze serie 2x in de maand te gaan posten. Maar misschien is dat iets te ambitieus. Voor nu houd ik het nog even een keer in de maand ;).

Bloem nummer zeven is het afrikaantje! Geen hele lieflijke bloem met zijn rafelige bloembladeren, maar daarom natuurlijk niet minder leuk. Ook voor deze bloem maakte ik een video waarin ik laat zien hoe je deze tekent: 

En voor de liefhebbers heb ik ook nog een paar foto’s van het eindresultaat gemaakt. Dat tekent net wat makkelijker na dan vanaf bewegend beeld.

31 Dagen bloemen #7 | Elke maand een nieuwe bloem. In deel 7 gaan we het Afrikaantje tekenen.
31 Dagen bloemen #7 | Elke maand een nieuwe bloem. In deel 7 gaan we het Afrikaantje tekenen.

Heb je de vorige delen gemist? Die vind je hier:

#1 – klaproos

#2 – sering

#3 – chrysant

#4 – pioenroos

#5 – tulp

#6 – pronkerwt

Veel plezier met het tekenen van bloem nummer zeven, het afrikaantje. Deel je het eindresultaat met me met #femkeblogt? Ik ben erg benieuwd naar jullie tekeningen!

Liefs FemkeGerelateerde artikelen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.