31 Dagen bloemen #6 - Pronkerwt tekenen

31 Dagen bloemen #6 – Pronkerwt

In deel zes van de 31 Dagen bloemen serie gaan we de pronkerwt tekenen! Ik kende deze bloem helemaal nog niet, dus deze serie helpt je ook nog eens om nieuwe bloemen te ontdekken ;). De pronkerwt is geen heel moeilijke bloem om te tekenen. Het is geen heel uitbundige bloem, maar wel eentje om vrolijk van te worden. Goed, genoeg gepraat, tijd om te tekenen! 

Leuke, maar simpele bloem toch? Omdat natekenen vanaf bewegend beeld niet heel makkelijk is vind je hieronder nog een paar foto’s om de pronkerwt goed te kunnen tekenen.

31 Dagen bloemen #6 - Pronkerwt tekenen

31 Dagen bloemen #6 - Pronkerwt tekenen

Heb je de vorige delen gemist? Die vind je hier:

#1 – klaproos

#2 – sering

#3 – chrysant

#4 – pioenroos

#5 – tulp

Veel plezier met het tekenen van de pronkerwt!

Liefs Femke

Deze bloemen teken ik na van de serie van The House That Lars Build.

About the Author:

Hoi, ik ben Femke! Ik ben een grafisch ontwerper met een passie voor creatief ontworpen producten, lange wandelingen en een goed boek. Op dit blog laat ik al mijn passies samenkomen in mijn zoektocht naar creativiteit. Meer weten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.