31 Dagen bloemen #5 | In deel 5 van de 31 Dagen bloemen serie gaan we de tulp tekenen

31 Dagen bloemen #5 – Tulp

Een nieuwe maand, een nieuwe bloem! Bloem nummer vijf die we gaan tekenen is de tulp. Een tulp tekenen is niet heel ingewikkeld én ook nog eens hele leuke echt Nederlandse bloem. In onderstaande video zie je hoe ik de tulp teken. Teken je weer mee?

Natuurlijk heb ik ook nog een paar mooie foto’s voor je. Ik ben zelf best blij met het eindresultaat, al ben ik natuurlijk nooit 100% tevreden ;). Zijn jullie ook altijd kritisch op je eigen werk?

31 Dagen bloemen #5 | In deel 5 van de 31 Dagen bloemen serie gaan we de tulp tekenen

31 Dagen bloemen #5 | In deel 5 van de 31 Dagen bloemen serie gaan we de tulp tekenen

Heb je de vorige delen gemist? Die vind je hier:

#1 – klaproos

#2 – sering

#3 – chrysant

#4 – pioenroos

Veel tekenplezier! Deel je het eindresultaat met me als je meedoet?

Liefs Femke

Deze bloemen teken ik na van de serie van The House That Lars Build.

BewarenBewaren

About the Author:

Hoi, ik ben Femke! Ik ben een grafisch ontwerper met een passie voor creatief ontworpen producten, lange wandelingen en een goed boek. Op dit blog laat ik al mijn passies samenkomen in mijn zoektocht naar creativiteit. Meer weten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.