31 Dagen bloemen #4 | Pioenroos tekenen

31 Dagen bloemen #4 – Pioenroos

Het is weer de eerste zondag van de maand, dus weer tijd voor een nieuw deel van de 31 Dagen bloemen serie! Na de klaproos en de sering gaan we in deel 4 de pioenroos tekenen. Weer een hele leuk bloem! Ook vind ik het erg leuk om mijn schetsblok steeds voller te zien worden met bloemen. In de video hieronder laat ik je zien hoe je de pioenroos tekent. Teken je mee?

Als je geen zin hebt om de video te kijken heb ik hier nog een paar foto’s voor je. Dat tekent iets makkelijker na ;). Deze bloemen teken ik trouwens na van de serie van The House That Lars Build. Zij maakte hier een hele leuke YouTube serie van :).

31 Dagen bloemen #4 | Pioenroos tekenen

31 Dagen bloemen #4 | Pioenroos tekenen

31 Dagen bloemen #4 | Pioenroos tekenen

Heb je de vorige delen gemist? Die vind je hier:

#1 – klaproos

#2 – sering

#3 – chrysant

Veel tekenplezier! Deel je het eindresultaat met me als je meedoet?

Liefs Femke

About the Author:

Hoi, ik ben Femke! Ik ben een grafisch ontwerper met een passie voor creatief ontworpen producten, lange wandelingen en een goed boek. Op dit blog laat ik al mijn passies samenkomen in mijn zoektocht naar creativiteit. Meer weten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.