31 Dagen bloemen #3 – Chrysant

4 februari 2018
Yes, terug van weggeweest! Eindelijk heb ik weer tijd gemaakt om deze leuke serie weer op te pakken. Omdat ik niet elke dag (en jullie vast ook niet) tijd heb om te tekenen wil ik elke eerste zondag van de maand een nieuwe bloem met jullie delen. Vandaag ga ik de chrysant tekenen!

Chrysant tekenen

Deze bloem was niet heel lastig om te tekenen, maar ik heb nog wel moeite met de verhoudingen. Daarom vind ik het ook fijn om eerst met potlood de bloem te schetsen en daarna pas de lijnen definitief te maken. Erg leuk om zo lekker aan het tekenen te zijn en straks een tekenboek vol bloemen te hebben!

31 Dagen bloemen #3 | In deel 3 van de 31 Dagen bloemen serie gaan we de chrysant tekenen
31 Dagen bloemen #3 | In deel 3 van de 31 Dagen bloemen serie gaan we de chrysant tekenen
31 Dagen bloemen #3 | In deel 3 van de 31 Dagen bloemen serie gaan we de chrysant tekenen

Deze bloemen verzin ik trouwens niet zelf, maar komen van The House That Lars Built. Zij maakte deze fantastisch leuke bloemenserie!

 

Heb je de vorige delen gemist? Die vind je hier:

#1 – klaproos

#2 – sering

 

Zet alvast zondag 4 maart in je agenda, want dan verschijnt deel 4! 😀 Veel plezier met tekenen en deel je het eindresultaat met me?

Liefs FemkeGerelateerde artikelen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.