31 Dagen bloemen #2 – Sering

4 juni 2017
In deel 1 van de 31 Dagen bloemen serie tekende ik de klaproos. Vandaag is de sering aan de beurt! Deze vond ik wel wat lastiger. Vooral de verhouding bladeren en bloempjes vond ik moeilijk inschatten. Maar het is uiteindelijk gelukt!

31 Dagen bloemen | Sering tekenproces
31 Dagen bloemen | Sering tekenproces
31 Dagen bloemen | Sering tekenproces
31 Dagen bloemen | Sering tekenproces
31 Dagen bloemen | Sering eindresultaat

Ik vind het zo leuk om deze tekeningen te maken. Het lastigste aan tekenen vind ik bedenken wát ik wil tekenen en dat is bij deze serie al voor je bepaald. En wie wordt er nu niet blij van bloemetjes? 😉 Vind je het leuk om mee te doen? Hier vind je de videohandleiding van The house that Lars built. Mocht je de vorige delen gemist hebben, die vind je hier: #1 – klaproos

Ik ben erg benieuwd naar jullie tekeningen! Deel je het eindresultaat met me?

Liefs FemkeGerelateerde artikelen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.