31 Dagen bloemen #10 | Zonnebloem tekenen

31 Dagen bloemen #10 – Zonnebloem

We gaan langzaam maar zeker weer richting de herfst. Gelukkig kunnen we met deze bloem het zomergevoel nog eventjes vasthouden. In deel 10 van de 31 Dagen bloemen serie tekenen we namelijk de zonnebloem! Deze bloem is voor mij op-en-top zomer. Bekijk snel de video om te zien hoe je de zonnebloem tekent of bekijk de detailfoto’s eronder.

31 Dagen bloemen #10 | Zonnebloem tekenen

31 Dagen bloemen #10 | Zonnebloem tekenen

Heb je de vorige delen gemist? Die vind je hier:

#1 – klaproos

#2 – sering

#3 – chrysant

#4 – pioenroos

#5 – tulp

#6 – pronkerwt

#7 – afrikaantje

#8 – tuinanjer

#9 – roos

Veel tekenplezier en hopelijk blijft het zomergevoel nog even. Deel je het resultaat met me? Ik ben benieuwd!

Liefs Femke

About the Author:

Hoi, ik ben Femke! Ik ben een grafisch ontwerper met een passie voor creatief ontworpen producten, lange wandelingen en een goed boek. Op dit blog laat ik al mijn passies samenkomen in mijn zoektocht naar creativiteit. Meer weten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.