31 Dagen bloemen #1

7 mei 2017
Net zoals de Wreck my sketchbook serie en de Mijn favorieten serie zal dit een nieuwe serie worden om de Sunday’s Society6 mee af te wisselen. Zo worden de posts op de zondag niet te eentonig én heb ik een mooi excuus om mezelf en jullie meer creatief uit te dagen ;).

Vaak zie je van die 31 dagen challenges voorbij komen waarbij je bijvoorbeeld elke dag een foto moet maken of een quote moet handletteren. Heel leuk, maar met een 40-urige baan lukt het me niet om daar elke dag tijd voor vrij te maken.

Vorig jaar kwam ik de 31 Day Flower challenge tegen van het Amerikaanse blog The house that Lars built. Hoe leuk is het om na die 31 dagen een schetsboek vol bloemen te hebben! Te leuk om er niet iets mee te doen, maar dan op mijn eigen manier. Niet elke dag 1 tekening, maar ik verspreid het gewoon over 31 zondagen! Dat geeft mij de tijd om er eens voor te gaan zitten en is het voor jullie ook laagdrempeliger om mee te doen. Leuk toch?

Het proces van de tekeningen zal ik dan hier op mijn blog delen. De ene keer zal het een fotoserie zijn, de andere keer misschien wel een video. Net wat me het beste uitkomt ;). Want het gaat vooral om het lekker creatief bezig zijn, op je eigen manier hoe jij het leuk vindt.

 

Let’s draw!

Tijd om te tekenen! De eerste bloem die we gaan tekenen is de klaproos. In de video hieronder zie je hoe je de klaproos tekent. Daarna laat ik het proces van mijn versie zien. 

31 Dagen bloemen | Proces tekening klaproos
31 Dagen bloemen | Proces tekening klaproos
31 Dagen bloemen | Proces tekening klaproos
31 Dagen bloemen | Proces tekening klaproos
31 Dagen bloemen | Klaproos

En het eindresultaat! Ik vond het heel erg leuk om weer eens een tekening te maken en heb heel veel zin om ook de rest van de bloemen te tekenen.

Doen jullie mee? Ik ben heel benieuwd naar jullie bloemen, deel je het eindresultaat met me?

Liefs FemkeGerelateerde artikelen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.