10x Kunstzinnige tatoeage inspiratie

10x Kunstzinnige tatoeage inspiratie

Tatoeages lijkten tegenwoordig een fashion item geworden. Een subtiel woordje of icoon en eigenlijk weinig bijzonders. Niet iedereen is fan van tattoo’s en veel mensen vinden het zonde van je lichaam, maar ik kan ze wel waarderen. Als een tattoo goed gezet is, is het soms een kunstwerk op zich. De details die het dan bevat vind ik echt zo gaaf om te zien!  Daarom verzamelde ik 10 kunstzinnige tatoeage inspiratie voor je in dit blog.

Geometrisch landschap

Dit landschap loopt mooi over in de geometrische vormen, waardoor het specialer wordt dan gewoon een mooi uitzicht.

Roos & diamant

Deze bloem samen met de kristallen spatten van de huid af. De kleuren zijn erg mooi en de diamanten lijken echt te glinsteren!

Kleurrijk pistool

Een pistool zou ik zelf niet zo snel op mijn lichaam laten tatoeëren, maar deze is wel erg mooi gedaan. De combinatie van kleur, zwart lijnen en verschillende patronen maakt dat je er naar blijft kijken!

Vogeltje

Dit vogeltje is lekker kleurrijk. Naast het gebruik van kleur is er met extra lijnen gespeeld, waardoor deze tattoo een extra dimensie krijgt.

Geometrische tijger

Ook deze tattoo is heel kleurrijk. Daarnaast is heel cool gebruik gemaakt van geometrische vormen, in dit geval driehoeken.

Zwartwit

Dat kleur niet altijd noodzakelijk is laat deze mooie tatoeage wel zien. Een heel subtiel landschap waarbij mooi gebruik is gemaakt van lijnen en stipjes om diepte te creëren.

Japanse kunst

Deze tattoo lijkt echt geschilderd te zijn. De mooie verfstreken zijn heel goed gezet. Daarbij is alleen rood gebruikt om subtiel kleur te geven aan het geheel.

Subtiele waterverf

De lijnen van deze bloem zijn niet perfect en de kleur is lekker niet binnen de lijntjes. Daarom lijkt deze bloem er echt op getekend en later ingekleurd met waterverf. Erg cool!

Robot vogel

Deze vogel is gezet met strakke lijnen en geometrische vormen, waardoor het haast een kleine robot lijkt. Ook is er subtiel met kleur gewerkt, waardoor de lijnen niet verloren gaan.

Witruimte

Als laatste heb ik deze bijzondere tattoo voor jullie. Door slim gebruik te maken van witruimte zie je dat deze twee tattoo’s in elkaar passen. Door de subtiele kleuren, de niet perfecte lijnen en de inktspattertjes wordt dit een echt kunstwerkje.

Zoals je ziet kunnen tatoeages dus echte kunstwerken zijn. Heel gaaf! Hebben jullie een tatoeage? Of vinden jullie het maar niks?

Liefs Femke

Bron headerfoto: Unsplash

BewarenBewaren

BewarenBewaren

About the Author:

Hoi, ik ben Femke! Ik ben een grafisch ontwerper met een passie voor creatief ontworpen producten, lange wandelingen en een goed boek. Op dit blog laat ik al mijn passies samenkomen in mijn zoektocht naar creativiteit. Meer weten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.