10 Zomerse wallpapers om je (werk)dag op te fleuren

20 juli 2016

Baal je er ook altijd van als je in de zomer aan het werk moet? Stiekem doe ik dat wel een beetje. En als het dan zo’n zonnige dag is als vandaag baal ik altijd een beetje extra. Als ik dan naar buiten kijk verlang ik om lekker in de zon te zitten. Vooral omdat voor mijn gevoel de zomerse dagen tegenwoordig op 2 handen te tellen zijn.

Haal de zomer op kantoor

Gelukkig is er een heel makkelijke oplossing om het toch een beetje zomers op kantoor te maken. Aangezien ik de hele dag naar een beeldscherm moet kijken zorg ik er gewoon voor dat het zomer op mijn beeldscherm is! Zo is het toch een beetje minder erg dat buiten de zomer in volle gang is. Ik kies een fijne zomerse wallpaper uit, zodat ik op de achtergrond altijd een beetje zomer zie ;). En om ook jouw (werk)dag een beetje op te fleuren heb ik hieronder 10 gratis zomerse wallpapers voor je verzameld! Leuk hè? 😉

Van deze wallpapers krijg je toch een instant zomergevoel? 🙂

Liefs FemkeGerelateerde artikelen

6 Reacties

 1. Rowan

  Super leuk, deze wallappers! Echt lekker vrolijk. Ik kan niet eens kiezen haha.

  Antwoord
  • Femke

   Ja leuk zijn ze hè! Je kunt natuurlijk elke week een andere instellen, dan hoef je niet te kiezen ;).

   Antwoord
 2. Rebecca

  Wat een leuke en vrolijke achtergronden! Die ga ik even downloaden ^^

  Antwoord
  • Femke

   Jeej, leuk! Welke heb je gekozen?

   Antwoord
 3. Rebecca

  Nou ik kan dus ook niet kiezen haha, denk dat ik eerst voor de vrolijke kleuren van nummer 5 ga (:

  Antwoord
  • Femke

   Haha, die is ook lekker vrolijk! Ik heb op het moment die met de ananasjes op mijn achtergrond 🙂

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.