10 Zomerse wallpapers om je (werk)dag op te fleuren

10 Zomerse wallpapers om je (werk)dag op te fleuren

Baal je er ook altijd van als je in de zomer aan het werk moet? Stiekem doe ik dat wel een beetje. En als het dan zo’n zonnige dag is als vandaag baal ik altijd een beetje extra. Als ik dan naar buiten kijk verlang ik om lekker in de zon te zitten. Vooral omdat voor mijn gevoel de zomerse dagen tegenwoordig op 2 handen te tellen zijn.

Haal de zomer op kantoor

Gelukkig is er een heel makkelijke oplossing om het toch een beetje zomers op kantoor te maken. Aangezien ik de hele dag naar een beeldscherm moet kijken zorg ik er gewoon voor dat het zomer op mijn beeldscherm is! Zo is het toch een beetje minder erg dat buiten de zomer in volle gang is. Ik kies een fijne zomerse wallpaper uit, zodat ik op de achtergrond altijd een beetje zomer zie ;). En om ook jouw (werk)dag een beetje op te fleuren heb ik hieronder 10 gratis zomerse wallpapers voor je verzameld! Leuk hè? 😉

Van deze wallpapers krijg je toch een instant zomergevoel? 🙂

Liefs Femke

About the Author:

Hoi, ik ben Femke! Ik ben een grafisch ontwerper met een passie voor creatief ontworpen producten, lange wandelingen en een goed boek. Op dit blog laat ik al mijn passies samenkomen in mijn zoektocht naar creativiteit. Meer weten?

6 thoughts on “10 Zomerse wallpapers om je (werk)dag op te fleuren

 • Rowan20 juli 2016 at 17:35

  Super leuk, deze wallappers! Echt lekker vrolijk. Ik kan niet eens kiezen haha.

  Reply
  • Femke21 juli 2016 at 09:10

   Ja leuk zijn ze hè! Je kunt natuurlijk elke week een andere instellen, dan hoef je niet te kiezen ;).

   Reply
 • Rebecca20 juli 2016 at 20:45

  Wat een leuke en vrolijke achtergronden! Die ga ik even downloaden ^^

  Reply
  • Femke21 juli 2016 at 09:10

   Jeej, leuk! Welke heb je gekozen?

   Reply
 • Rebecca23 juli 2016 at 08:34

  Nou ik kan dus ook niet kiezen haha, denk dat ik eerst voor de vrolijke kleuren van nummer 5 ga (:

  Reply
  • Femke23 juli 2016 at 10:24

   Haha, die is ook lekker vrolijk! Ik heb op het moment die met de ananasjes op mijn achtergrond 🙂

   Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.