Zoektocht naar een droomkeuken

25 januari 2017
Vandaag heb ik weer een huis-update voor jullie! Vorige week zijn we voor de laatste keer naar de keukenshowroom geweest om de allerlaatste keuzes te maken. De indeling stond al vast, nu moesten we ‘alleen’ nog bepalen welke kleur we de kasten gingen geven en welk blad we graag wilden hebben. En dat is moeilijker dan je denkt, want de keuze is echt enorm!

 

Moodboard time!

Voordat we naar de showroom gingen om de kleuren te bepalen hadden we thuis al even een moodboardje gemaakt met wat inspiratie. Samen met mijn vriend heb ik de allermooiste keukens van mijn Pinterestbord uitgezocht waar we beiden van gecharmeerd waren. Dit moodboard heb ik uitgeprint en ook tijdens de afspraak aan de verkoper van onze keuken laten zien. Zo had hij ook een beter beeld van onze smaak en visueel is toch makkelijker uitleggen. Erg fijn dat we dat gedaan hadden, want de verkoper kon zo gerichter meedenken. Maar ook al zou je het niet aan de verkoper laten zien, het was voor onszelf ook fijn om duidelijk te hebben hoe onze keuken eruit moet komen te zien.

moodboard Pinterest inspiratie droomkeuken

Onze inspiratie

Ons moodboard bestond uit de volgende fijne keukenplaatjes:

bron onbekend

Zoals je ziet vrij strak en modern. Vooral de combinatie van wit, grijs en hout vind ik erg mooi werken. Mijn vriend vond een donkergrijze keuken ook wel erg mooi, dat witte is maar zo wit en standaard. En dat was ik wel een beetje met hem eens, al vind ik donkergrijs dan weer iets too much.

 

Dé keuken

Het eindresultaat kan ik jullie helaas nog niet laten zien, aangezien onze droomkeuken pas geleverd wordt als er ook een huis staat waar die keuken in kan ;). Maar ik kan jullie wel vertellen dat de kleur van de kastjes uiteindelijk een heel mooie kleur is geworden. Geen wit, maar heel lichtgrijs wat net wit lijkt. Totdat je er iets wits naast houdt. Heel bijzonder, net een beetje anders dan standaard en toch tijdloos. Het aanrechtblad wordt donkergrijs. En alles mat, zelfs de oven en kookplaat worden matzwart. Volgens mij gaat het echt heel mooi worden. Ik kan in ieder geval niet wachten tot het zover is en het huis zover af is dat de keuken er in kan!

To be continued… 😉

Liefs FemkeGerelateerde artikelen

2 Reacties

 1. Saskia

  Leuk he, om inspiratie op te doen. Toen wij dit huis kochten zat er net een nieuwe keuken in. Zwart/wit helemaal onze stijl en erg blij mee. Hoewel ik wel wat bergruimte mis in verhouding met mijn oude, lange keuken met ook bovenkastjes (die hebben we nu niet)

  Antwoord
  • Femke

   Ja heel leuk :). Oh, dat is fijn! Daar moet je ook maar net geluk mee hebben dat die keuken net in je smaak in is.

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.