Werkplek inspiratie | Van zolder naar ontwerpstudio

17 mei 2017
De zolder is zo’n ruimte waar je je zooi neerzet en verder vrij weinig komt. Of als je gezin toch wat meer uitbreid dan die twee extra kamertjes wordt de zolder omgetoverd naar een extra kamer. In deze post vertel ik je onze plannen voor de zolder!

Nu de oplevering van ons huis steeds dichterbij komt (waarschijnlijk gaat het in juni gebeuren!) worden al onze plannen steeds concreter. Als eerst gaan we met de begane grond en onze slaapkamer aan de gang zodat we er zo snel mogelijk kunnen wonen. Ik kan namelijk echt niet wachten! Daarna gaan we aan de slag met de andere ruimtes. We hebben twee extra slaapkamers waar we logeerkamers/mini bibliotheek/fijn zitplekje van willen maken. En dan hebben we de zolder en de garage nog.

 

De zolder

Omdat mijn vriend en ik beiden grafisch ontwerper zijn en mijn vriend ook nog een eigen bedrijfje heeft willen we graag een mooi groot kantoor waar we allebei ons plekje hebben en kunnen zitten werken. En welke ruimte is er nou meer geschikt dan de zolder? De zolder is ruim genoeg en als we er (over een paar jaar) nog een dakkapel op laten zetten zal het helemaal perfect zijn.

 

Mini ontwerpstudio

Het lijkt me echt heel gaaf om op zolder onze eigen mini ontwerpstudio te creeëren. Lekker industrieel, met veel beton, ijzer en hout details. Grote platen aan de muur zodat de ruimte echt creativiteit ademt en je alleen al geïnspireerd raakt door daar te zitten. Hieronder vind je mijn Pinterest inspiratie voor de zolder!

bron: Ultralinx
bron: Abuzeedo
bron: Mujjo
Dit was lang niet alles, de rest van mijn werkplek inspiratie vind je op mijn Pinterest bord:

Het zal nog wel even duren voordat de zolder helemaal ingericht is, maar tot die tijd kan ik lekker inspiratie opdoen en even verder dromen. Zodra het zover is zal ik hier natuurlijk wat foto’s laten zien! 🙂

Hebben jullie thuis een werkplekje? En hoe hebben jullie die ingericht?

Bron header afbeelding: Unsplash.
Liefs FemkeGerelateerde artikelen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.