Huis update | Het is bijna zo ver!

21 juni 2017
Het is weer tijd voor een huis update! En ja, je leest het goed, het is nu echt bijna zo ver dat we de sleutel in handen krijgen van ons nieuwe huis! Op dit moment worden de puntjes op de i gezet en donderdag krijgen we dan eindelijk de sleutel. Zo gek dat het nu ‘ineens’ het moment is waar je al zo lang naar uitkijkt. Maar dat vind ik helemaal niet erg, ik heb er heel erg veel zin in!

 

Klussen dus

Het nadeel (of voordeel) van een nieuwbouwwoning is dat vrijwel alles nog moet gebeuren. De vloeren moeten gelegd worden, de muren gaan we behangen (met vliesbehang) en daarna sauzen. Dan moet de keuken nog geplaatst worden, alles schoonmaken en dan kunnen onze spullen er in! Het is veel werk, maar ik heb heel veel zin om lekker hard aan de slag te gaan. En vooral veel zelf uit te proberen. Zo wordt het steeds meer echt ons huis!

Huis update | Het is bijna zo ver! Klussen dus

Blog pauze

De komende drie weken ben ik vrij van werk om keihard aan huis te werken en ik heb besloten om ook van mijn blog vakantie te nemen. Ik wil mezelf niet verplichten om na een lange dag klussen ook nog achter m’n computer te moeten duiken omdat er een blog getypt moet worden. Daar wordt ik niet blij van en jullie ook niet, want de inhoud van de artikelen zal er niet beter op worden. Het kan zijn dat ik tussendoor nog een update plaats met wat foto’s, maar alleen als het zo uitkomt en niet omdat het moet ;).

 

Op de hoogte blijven?

Op Instagram wil ik proberen om foto’s te plaatsen van de vorderingen in huis. Dus als je het leuk vindt om behind-the-scenes foto’s te zien volg me dan vooral op Instagram! Zo blijf je een beetje op de hoogte én weet je ook als er weer een nieuwe post online staat :).

Tot over drie weken!

Liefs FemkeGerelateerde artikelen

2 Reacties

  1. Rowan - sillysis.nl

    Wauw gefeliciteerd! Wat heerlijk dat jullie nu de sleutel hebben! Heel veel succes én plezier met klussen!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.