Gadgets voor een slim interieur

27 augustus 2020
Dit artikel is geschreven door Pascal.

Het ontwerpen en aankleden van je interieur is niet het enige wat tegenwoordig leuk is om te doen. Doordat steeds meer producten smart worden is het een uitdaging om hier mee te spelen en je interieur op te leuken. Denk bijvoorbeeld aan sfeervolle interieur verlichting wat je kunt bedienen met je smartphone of een robot stofzuiger die ervoor zorgt dat je vloer schoon blijft.

Alles wordt smart

Er is nog maar weinig elektronica te vinden wat je kunt kopen, zonder dat je het kunt koppelen aan je smartphone. Veel producten worden smart en dit heeft zo zijn voordelen. De consument wil graag alles en overal kunnen bedienen en hier weinig moeite voor hoeven doen. Met smart devices wordt ons leven een stuk eenvoudiger, maar ook zeker een stuk luier.

Interieur verlichting

Waar verlichting eerder een vergeten dingetje was in het interieur, is het tegenwoordig erg belangrijk geworden. Een lichtplan kan je interieur helemaal maken, zeker wanneer je slimme verlichting toepast. Het grootste voordeel van slimme lampen zijn de functies die elke lamp heeft. Waar je vroeger alleen kon in- en uitschakelen, kun je nu aangeven welke kleur, helderheid en intensiteit je wilt gebruiken. Met een app op je smartphone configureer je elke lamp in huis en kun je ze bundelen als snelkoppeling. Voordat je begint aan slimme verlichting is het wel verstandig om je erin te verdiepen. Philips hue is de populairste fabrikant van smart lampen. Voor meer informatie over Philips hue kun je hier terecht. 

Maak niet alles (te) slim

Je interieur voorzien van een aantal technische hoogstandjes is zeker de moeite waard, maar beperk het wel tot wat je echt nodig hebt. Voordat je het weet staat de hele kamer vol met slimme speakers, lampen en accessoires. Gebruik alleen de gadgets die meerwaarde bieden en die je daadwerkelijk gebruikt. Vind de balans tussen elektronica en aankleding. Zo haal je het maximale uit je interieur, zonder dat het too much wordt.

Liefs FemkeGerelateerde artikelen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.