De interieur kleur van het jaar 2018

8 oktober 2017
Elk jaar in september maakt Flexa dé interieurkleur van het komende jaar bekend. De kleur van 2017 was Denim drift, een stoere blauwe kleur die je in veel interieurs terug zag komen. Flexa heeft Heart wood uitgeroepen tot kleur van het jaar 2018. In dit blog vertel ik je er meer over!

bron: Flexa

Heart wood

Heart wood is een rozetint. Daarmee is deze kleur compleet het tegenovergestelde van de kleur van vorig jaar. Denim drift is een stoere blauwtint, een ietwat grijzige koele kleur. Heart wood daarentegen kan haast niet vrouwelijker. Ook geen felle kleur, maar wel veel warmer dan Denim drift. Wel is Heart wood een kleur die makkelijk te combineren is. In onderstaande video wordt uitgelegd waar de kleur door geïnspireerd is en waarom Heart wood is gekozen als de nieuwe kleur van het jaar.

Yay or nay?

Op dit moment zijn alle muren in ons huis wit, ja echt allemaal. Misschien dat ik op den duur nog een keer een wand een kleur geef, maar voor nu hou ik ze lekker wit. Kleur wil ik vooral aanbrengen door decoratie en toffe prints. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat ik geen mening heb over deze kleur. Eerlijk gezegd is het absoluut niet mijn kleur. Ik ben gewoon niet zo’n fan van roze/paarsachtige kleuren en deze romantische stijl.

Daarnaast vraag ik me af of Heart wood net zo populair zal worden als Denim drift was. Waarschijnlijk zijn er best wel wat vrouwen die deze kleur wel mooi vinden en graag op de wand zouden willen, maar ik kan me ook voorstellen dat er dan een heleboel mannen gaan steigeren. Die van mij in ieder geval wel ;).

bron: Flexa

Wat vind jij?

En wat vind jij van deze kleur? Net zo’n topper als Denim drift of valt het je tegen? Ik hoor graag wat jullie van deze kleur vinden en ook als je deze al op de muur hebt zitten. Als je van plan bent om Heart wood te gaan verwerken in je interieur kan ik je dit Pinterest bord van harte aanbevelen. Deze staat vol met leuke ideeën!

Liefs FemkeGerelateerde artikelen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.